• ОБЩИ УСЛОВИЯ

   ОБЩИ УСЛОВИЯ

    

   Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между "ШУС ЕКСПЕРТ” ЕООД (наричан по-долу ledianatomic.bg) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн ledianatomic.bg (наричан на κρατκο "сайт"). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на ledianatomic.bg (с изключение на линка към настроящите "Общи условия"), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия". 

    

   "ШУС ЕКСПЕРТ” ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: 

   гр.София, ул."Бетховен Л.В." 6, вх.А, ет.2; ЕИК по БУЛСТАТ: BG 175427348;

    

   РЕГИСТРАЦИЯ

   За да получите правото да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в ledianatomic.bg стоки, е необходимо първо да се регистрирате.

   При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката. С отбелязване в полето "Съгласен съм с "Общите условия"" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.

    

   ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

   Условия за ползване и конфиденциалност на личните данни

   ШУС ЕКСПЕРТ ЕООД си запазва правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на поръчката. Цените на продуктите в онлайн магазина за обувки могат да се различават от тези в търговската мрежа.
   Всяка информация, станала известна при покупка от магазин за обувки LEDIANATOMIC се използва само и единствено за осъществяване на самата нея.

    

   ПОРЪЧКА

   Фирма ШУС ЕКСПЕРТ ЕООД предоставя на своите клиенти възможността да закупят избраните от тях продукти онлайн, както и да се възползват от всички промоционални и празнични намаления. За да поръчате онлайн е необходимо да създадете свой профил,а това може да направите от тук. Предлагаме и директно обслужване на клиенти на тел.: 0879 950 955, където можете да направите Вашата поръчка. С цел по-качествено обслужване онлайн магазин за обувки LEDI ANATOMIC препоръчва създаването на профил за пазаруване.

   Продуктовата гама на магазина е разделена на 4 основни подраздела - "Данско анатомично", "Дамско ортопедично","Мъжко анатомично" и "Мъжко ортопедично". Поръчката чрез сайта на онлайн магазин за LEDIANATOMIC продължава в следните кратки стъпки:

   След като направите своя избор, е необходимо да изберете подходящ за Вас номер и да натиснете бутон "Купи". По този начин Вашият продукт вече е добавен в кошницата за пазаруване. По аналогичен начин можете да закупите различни по вид и брой артикули.
   Продължете напред с бутон "Продължи към поръчка" или се върнете назад с бутон "Продължи пазаруването".
   В следващия екран създавате своя профил или, ако вече сте създали такъв, преминавате напред с бутон "Продължи напред".


   Доставката се осъществява чрез куриерска фирма, като до този момент това е единственият начин на доставка, затова продължете с бутон "Продължи напред".Начинът на плащане е чрез наложен платеж на фирмата куриер. Чрез бутон "Продължи напред" преминавате в последния етап на поръчката.В тази страница преглеждате поръчката си, виждате избраните от Вас продукти с брой, отделна цена и обща цена за цялата поръчка. Ако сте забравили да добавите нещо, което сте желали да поръчате или искате да редактирате количеството на някой продукт, можете да се върнете обратно в кошницата си, за да направите редакцията чрез бутон "Редактирайте Вашата кошница". Ако всичко по поръчката Ви е наред, натиснете бутона "Завърши поръчката". Вашата поръчка е приета, очаквайте телефонно обаждане от наш
   оператор, за да потвърдите поръчката.

   Доставката се осъществява чрез куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС и РАПИДО като срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни. Срокът за доставка на модели, които са в наличност, е до 1 (един) работен ден, ако поръчката е извършена до 16:00 часа. Всички пратки, независимо от вида и количеството си, се изпращат до адрес на територията на България съгласно тарифите на спедиторската компания за клиента. Срокът за доставка на поръчаните стоки започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката.

   Клиентът има възможност да замени даден модел, когато той не отговаря на неговия номер. При пристигането на куриера премерете поръчаните от Вас обувки. В случай, че номерът не ви съответства, попълнете приложения към пратката формуляр като отбележите номера, който желаете да Ви изпратим.При тези обстоятелства разходите по връщането на продуктите е за ваша сметка. Не е необходимо да заплащате наложения платеж преди да премерите обувките. При замяна е нужно само да отбележите номерацията, която желаете да Ви изпратим от съответния модел. Разходите по замяната,която ще се осъществи в последствие (след като сте премерили и заплатили пратката), са за Ваша сметка.

   При невъзможност поръчката Ви да бъде изпълнена поради изчерпано количество или други причини, ще бъдете уведомени. Поръчки, направени в един и същи ден от един потребител, могат да бъдат изпратени като една пратка, като това трябва да се спомене допълнително в полето за свободен коментар.

   ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

   Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка.ledianatomic.bg има правото да променя цените обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите.При допуснати технически грешки при публикуване на цените ledianatomic.bg има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. ledianatomic.bg се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.

    

   ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

   Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини: 

   1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

   2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.

   3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.

   4. Липса на телефон за контакт с потребителя.

   При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

    

    

   ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

   Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

    

   СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

   При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за коресподенция адрес.

    

    

    

  • 0879 950 955
  • E-mail бюлетин
   Изпратете ни вашия e-mail и се абонирайте за нашите промоци, нови модели и всичко интересно около LEDI.
  • Последвайте ни
  • Шус Експерт ЕООД
  • Онлайн магазин от Exsitee