• Замяна и отказ от стока

   Замяна и отказа от стока

   По чл. 55 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от закупената стока в срок от 14 работни дни от датата на покупката. Опаковката на стоката, както и самата стока не трябва да бъдат повредени и/или използвани от клиента. Разходите по транспорта за доставка и връщане на стоката се поемат от потребителя.

   Клиентът има право да откаже получаването на заявената от него покупка, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

   Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
   Цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
   При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.
   Клиентът има право, без да дължи обезщетение, да се откаже от сключения договор в срок 14 дни, считано от деня, следващ получаването на стоката. В този случай, Клиентът трябва да върне стоката НЕИЗПОЛЗВАНА в запазена оригинална опаковка и с ненарушена цялост. При неизпълнение на това условие онлайн магазин за обувки LEDIANATOMIC си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не изплати направените разходи при закупуването й от Клиента. Замяната и отказа от стоката могат да станат, чрез попълване на Бланка за замяна и връщане и изпращане на стоката. Бланката за замяна и връщане може да изтеглите ТУК.

  • 0879 950 955
  • E-mail бюлетин
   Изпратете ни вашия e-mail и се абонирайте за нашите промоци, нови модели и всичко интересно около LEDI.
  • Последвайте ни
  • Платежни методи
   методи на плащане
  • Шус Експерт ЕООД
  • Онлайн магазин от Exsitee