• Какво и как да изберем

   Здравейте, както обещахме ще ви запознаем с основната разлика между Анатомичните и Ортопедичните.

   Тя се състои в подложката (стелката) на която стъпвате.

       При анатомичните тя е мека в нея има подложен пено-латекс, който заема извивките на вашето стъпало, т.е. пено-латекса придобива неговия анатомичен отпечатък. Като предназначение се предпочитат от хора с вече настъпили изменения в напречния и надлъжен свод на ходилото. КЪМ АНАТОМИЧНИТЕ

    

        При ортопедичните тя е твърда и на нея има зададени вече стандартни извивки за надлъжен и напречен свод (в зависимост от моделите, при някои са по-ярко изразени, при други по-малко), целта им е да поддържат правилната извивка на ходилата. Като предназначение основно се използват от хора работещи дълго време "на крак", с цел да ги предпазят  от изменения и падане на свода. КЪМ ОРТОПЕДИЧНИТЕ

         А най-важното е, че и анатомичните и ортопедичните със заданената височина и извивка на ходилото между 2 и 4 см. не натоварват торса и тялото, носят удобство и комфорт, които допринасят за вашето добро настроение в дългите и уморителни работни дни.

   ВАШНО! Относно избора на точен размер имайте впредвид, че при  при сабата със затворен връх при обуване в зависимост от пълнотата на вашето стъпало, отпред винаги остава празно пространство около 2-5 мм. сравне резултата с размерите в дадените таблици и определете вашия.

    

   Надяваме се, че сме ви били полезни !

   Дали направихте своя избор ?

   СЕГА е момента да изберете 

   АНАТОМИЧНИ

   ОРТОПЕДИЧНИ

   Ако все още се чудите и не сте направили избора си можете да се свържете с нас от 10:00 до 18:30 за консултация по телефона 0879 950 955.

   Поздрави 

   Екипа на LEDI Anatomic

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2022 Shoes Expert ltd
   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.