0
Вход и Регистрация

Плащане и Гаранционни условия

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ 

Наложеният платеж е най-сигурния и предпочитан начин за извършване на плащания. Наложен платеж е услуга, при която стойността на покупката, дължима към онлайн магазин LEDIANATOMIC, се събира от нашия куриер от името на ШУС ЕКСПЕРТ ЕООД.Преди пратката да бъде предадена на получателя или негов представител, получателят или неговият представител трябва да заплатят сумата за поръчката на куриера, като имат право да отворят, разгледат и премерят поръчания артикул, преди той да бъде заплатен.

Отказа от стока

По чл. 55 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от закупената стока в срок от 14 работни дни от датата на покупката. Опаковката на стоката, както и самата стока не трябва да бъдат повредени и/или използвани от клиента. Разходите по транспорта за доставка и връщане на стоката се поемат от потребителя.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

Дефекти, даващи основание за рекламации

Рекламация при явни дефекти се предявява в рамките на 3 работни дни след закупуването на стоката, а при скрити дефекти - при откриването им, но не по-късно от срока на гаранцията им. Разходите по връщането на продукт, свързан с рекламация и изпращането на нов в периода на гаранция се поемат от производителя. При дефекти вследствие неправилна експлоатация, производителят не приема рекламация! Рекламация се приема само при представяне на Гаранционната карта!

Гаранция

Търговската гаранция е в сила от 30 (тридесет) дни от датата на закупуване на стоката и е валидна само на територията на Република България. При отстраними дефекти, обувните артикули се отремонтират в срок от 20 дни.

magnifier