• Плащане и Гаранционни условия

   НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ 

   Наложеният платеж е най-сигурния и предпочитан начин за извършване на плащания. Наложен платеж е услуга, при която стойността на покупката, дължима към онлайн магазин LEDIANATOMIC, се събира от нашия куриер от името на ШУС ЕКСПЕРТ ЕООД.Преди пратката да бъде предадена на получателя или негов представител, получателят или неговият представител трябва да заплатят сумата за поръчката на куриера, като имат право да отворят, разгледат и премерят поръчания артикул, преди той да бъде заплатен.

    

   Отказа от стока

   По чл. 55 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от закупената стока в срок от 14 работни дни от датата на покупката. Опаковката на стоката, както и самата стока не трябва да бъдат повредени и/или използвани от клиента. Разходите по транспорта за доставка и връщане на стоката се поемат от потребителя.

   Клиентът има право да откаже получаването на заявената от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

   Доставената стока явно не съответства на заявената покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
   Цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
   При несъответствие между заявената  покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.
   Клиентът има право, без да дължи обезщетение, да се откаже от сключения договор в срок 14 дни, считано от деня, следващ получаването на стоката. В този случай, Клиентът трябва да върне стоката НЕИЗПОЛЗВАНА в запазена оригинална опаковка и с ненарушена цялост. При неизпълнение на това условие онлайн магазин за обувки LEDIANATOMIC си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не изплати направените разходи при закупуването й от Клиента.

   Дефекти, даващи основание за рекламации

   Сцепване на кожата
   Пречупване на ходилото
   Разцепено ходило
   Разкъсан шев на лицето

   Рекламация при явни дефекти се предявява в рамките на 3 работни дни след закупуването на стоката, а при скрити дефекти - при откриването им, но не по-късно от срока на гаранцията им. Разходите по връщането на продукт, свързан с рекламация и изпращането на нов в периода на гаранция се поемат от производителя. При дефекти вследствие неправилна експлоатация, производителят не приема рекламация! Рекламация се приема само при представяне на Гаранционната карта!

   Гаранция

   Търговската гаранция е в сила от 30 (тридесет) дни от датата на закупуване на стоката и е валидна само на територията на Република България. При отстраними дефекти, обувните артикули се отремонтират в срок от 20 дни.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2022 Shoes Expert ltd
   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.