• Срокове и доставка

   СРОКОВЕ И ДОСТАВКА

   Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, включително в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начина на доставка и метода на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

   Доставката се осъществява чрез куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС или SPEEDY като срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни. Срокът за доставка на модели, които са в наличност, е до 1 (един) работен ден, ако поръчката е извършена до 16:00 часа. Всички пратки, независимо от вида и количеството си, се изпращат до адрес на територията на България, съгласно тарифите на спедиторската компания за клиента. Срокът за доставка на поръчаните стоки започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката.

   Промоционални условия от 01.07.2021 г.

   Уважаеми клиенти,имаме удоволствието да Ви предоставим условията ни за транспорт със спедиторска фирма Еконт експрес и SPEEDY.

   Всички доставки над 100.00 лв. - БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ

   Досатавка в гр.София до адрес с SPEEDY 3.50 лв.(към сумата се прибавя 1% за наложения падеж)

   Доставка до офис на Еконт в страната за поръчки под 100.00 лв - съгласно тарифите на Еконт

   Доставка до офис на Еконт в страната за поръчки над 100.00 лв БЕЗПЛАТНО

   Досатавка  до адрес в страната с SPEEDY - 4.80 лв. (към сумата се прибавя 1% за наложения падеж)

    

   Клиентът има възможност да замени даден модел, когато той не отговаря на неговия номер. При пристигането на куриера премерете поръчаните от Вас обувки. В случай, че номерът не ви съответства, попълнете приложения към пратката формуляр като отбележите номера, който желаете да Ви изпратим. При тези обстоятелства  разходите по връщането на продуктите е за ваша сметка. Не е необходимо да заплащате наложения платеж преди да премерите сабото. При замяна е нужно само да отбележите номерацията, която желаете да Ви изпратим от съответния модел. Разходите по замяната, която ще се осъществи в последствие (след като сте премерили и заплатили пратката), са за Ваша сметка.

   При невъзможност поръчката Ви да бъде изпълнена поради изчерпано количество или други причини, ще бъдете уведомени. Поръчки направени в един и същи ден от един потребител, могат да бъдат изпратени като една пратка, като това трябва да се спомене допълнително в полето за свободен коментар.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2022 Shoes Expert ltd
   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.